Eco Fuels Netherlands BV

part of Bio Oil Group

Zo duurzaam als kan

Zo duurzaam als kan

duurzaam - traceerbaar - betrouwbaar

Eco Fuels Nederlands is gecertificeerd volgens REDcert EU & REDcert DE, welke in aanmerking komt voor de Nederlandse dubbeltellingen en ook in staat is, om alle documenten te verschaffen voor de Britse markt .

Omdat de gehele “supply chain” gecertificeerd is en een groot deel ervan onder directe controle van Bio Oil Group valt, kunnen wij voorzien in transparante en traceerbare documentatie aangaande de oorsprong van de grondstof tot de uiteindelijke biobrandstof.

Zoals verplicht, worden wij 1 keer per jaar gecontroleerd door REDcert EU & REDcert DE. Afhankelijk van de wens van de klant zijn er extra audits door klanten of voor de Nederlandse dubbeltelling . Ook voeren we een aantal interne audits en reviews per jaar uit, om ervoor te zorgen dat aan alle eisen wordt voldaan .

De Bio Oil Group is toegewijd aan duurzaamheid. Hiervoor heeft zij 2 medewerkers in dienst die zich fulltime bezig houden met de taak sustainability. Daarnaast zijn de medewerkers in de operationele bedrijven binnen Bio Oil zelf ook verantwoordelijk voor sustainability.

Zoals we weten is de duurzaamheid van documentatie bijna belangrijker dan het fysieke product. Uiteraard zullen wij met genoegen al uw vragen met betrekking tot duurzaamheid en traceerbaarheid beantwoorden.
contacteer ons

Eco Fuels


Tel.: +31 596 519100