´╗┐

Eco Fuels Netherlands BV

part of Bio Oil Group

what we are doing

what we are doing

Effici├źnt proces voor duurzame productie

In het algemeen wordt biodiesel geproduceerd door het wentelen van triglyceriden met behulp van methanol en een katalysator in methyl - ester ( biodiesel ) en glycerine . Dit " raw" proces dat reeds decennia wordt toegepast, maar verfijnd werd indertijd om de efficiëntie te verhogen en ook de kwaliteit van de eindproducten . Bijvoorbeeld de aldus bereikte biodiesel moet worden gewassen en gedroogd om aan alle parameters van de Europese norm voldoen .

Het proces in onze fabriek is gericht op 100 % rendement . Dit betekent dat wij ons richten op het gebruik van elk percentage van grondstoffen en chemicaliën om een bruikbaar product te verkrijgen .

Dit stelt ons in staat om hoge FFA ( vrije vetzuren ) grondstoffen , evenals lage FFA grondstoffen te gebruiken . Ook diverse andere verontreinigingen ( zoals fosfor ) in de plant worden verwijderd en dergelijke grondstoffen worden gebruikt .

Het bijproduct glycerine wordt gezuiverd, om een technische glycerine, welke kan worden gebruikt voor verschillende technische toepassingen .

En ook alle noodzakelijke chemicaliën worden hergebruikt voor een meststof ( kaliumsulfaat ), dat is een waardevolle component -samenstelling in de kunstmestindustrie.
contacteer ons

Eco Fuels


Tel.: +31 596 519100